2020. november 19., csütörtök 16:25

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. november 19., csütörtök (OS) - Gy. Németh Erzsébet: A kormány fideszes haveroknak szórja a milliárdokat, miközben Budapestet bünteti

        Miközben a Magyar Turisztikai Ügynökség a Kisfaludy-pályázatokon keresztül a járvány kellős közepén is a NER-lovagokat, Mészáros Lőrincet, Tiborcz Istvánt, vagy épp Bánki Erik exnejét segítette sokmilliárd forinttal, a Magyar Közlönyből most az is kiderült, hogy a kormány közel 300 milliárd forintot csoportosít át a Gazdaságvédelmi Alap terhére, ebből 16 milliárdot a Miniszterelnöki Kabinetiroda Turisztikai fejlesztési célelőirányzatára. Hogy kik fognak ezzel jól járni, azt mindannyian tudjuk.
     A Demokratikus Koalíció szerint szégyen, hogy a kormány a  fideszes haveroknak szórja a milliárdokat, Budapestet pedig kőkeményen bünteti. Minden épeszű, felelősségteljes, értelmes vezetés a főváros turizmust-vendéglátást támogatná ilyen helyzetben, a pánikkormány azonban teljesen alkalmatlan a feladatára. Orbánékat nem érdekli a főváros, a magyar vállalkozók, családok sorsa, csak az, hogy Budapestet és a főváros lakóit büntesse.

Gy. Németh Erzsébet
Budapest humán területekért felelős főpolgármester-helyettese, a DK alelnöke

Gy. Németh Erzsébet sajtótájékoztaját a Demokratikus Koalíció Facebook-oldalán közvetítettük.

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.