2020. november 20., péntek 14:19

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. november 20., péntek (OS) - Bangóné szorosan a kamuvideós Korózs nyomában - Reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára

    A baloldal nem áll le, és láthatóan továbbra sem segíteni, hanem gátolni akarja a védekezést álhírekkel és minden létező módon. Bangóné Borbély Ildikó pedig szorosan a kamuvideós Korózs nyomában halad a kamuzásban. Ma éppen az induló gyorstesztelésekről hazudnak, amely elsőként a szociális dolgozóknál, az egészségügyi dolgozóknál, jövő héttől a bölcsődékben, óvodákban, valamint az iskolákban indul, és hatalmas logisztikai feladatot jelent.  Köszönet az orvostanhallgatóknak és mindenkinek, aki részt vesz a védekezésben és a tesztelésben. Egész Európában rendkívüli a járványhelyzet, napról napra több a beteg és nő a nyomás a kórházakon, ezért megkérjük a baloldalt, ha már segíteni nem akar, akkor legalább ne zavarja a védekezést!

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.