2020. november 27., péntek 11:22

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. november 27., péntek (OS) - Budapest, 2020. november 27. - KEP Ifjúsági Tagozat sikeres nemzetközi online konferenciája

        2020. november 24-én tartotta első nemzetközi online konferenciáját a KEP Ifjúsági Tagozata Erdély, Kárpátalja és Budapest három jelentős oktatási intézménye részvételével "Kárpát-medencei nemzedékek találkozója" címmel, a KEP éves programja keretében, a NEA támogatásával. Erdélyt a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem, Kárpátalját a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, Budapestet a BGE KVIK képviselte. Erdélyből, Kárpátaljáról és Budapestről sok egyetemi és főiskolai hallgató, valamint a KEP érdeklődő tagjai követték végig az előadásokat, Dr. Czeglédi József elnök úr megnyitóját követően, Vasvári József klubigazgató irányításával. A konferencia témája volt Trianon 100 jegyében a gyógyfürdők és szállodák helyzete Trianon előtt és után, valamint kitekintés Erdély és Kárpátalja gyógy- és wellness turizmusára, valamint a COVID-19 hatása a Kárpát-medence turizmusára. Az első részben Dr. Fluck István, a Gyógyfürdőügyi és Klimatológiai Világszövetség és a Magyar Balneológiai Egyesület képviseletében a gyógyfürdőkről, Bártfai Endre, a BGE KVIK mesteroktatója a szállodákról tartott előadást.
     További információk Egyesületünk honlapján találhatóak.
    
     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.