2020. november 27., péntek 11:22

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. november 27., péntek (OS) - Budapest, 2020. november 27. - KEP Ifjúsági Tagozat sikeres nemzetközi online konferenciája

        A második részben a konferencia moderátora Dr. Szalók Csilla BGE KVIK Intézetvezető, főiskolai tanár részletesen beszélt a COVID-19 hatásáról és a szükséges lépésekről. Dr. Sass Enikő a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola (Beregszász) docense és Gergely Lívia, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola (Beregszász) tanársegéde a kárpátaljai gyógyturizmus gyökereiről, fejlődéséről és a jelenlegi helyzetről számoltak be. Dr. Molnar Elisabeta Ilona, a Partiumi Keresztény Egyetem egyetemi docense és Gulyás Gréta, a Szegedi Tudományegyetem Közgazdaságtani Doktori Iskola PhD hallgatója az erdélyi gyógyfürdők múltjáról, jelenéről és a wellness turizmusban rejlő lehetőségekről tartott érdekes előadást. A Kárpát-medencei régiók gyógyturizmusáról- és fürdőiről szervezett KEP konferencia előadásai bizonyítják, hogy e terület természeti adottságai világviszonylatban is kiemelkedőek. Meggyőződésünk, hogy a jelenleg pusztító pandémia legyőzése után gazdaságunk, turizmusunk és egészségünk szilárd bázisa lesz a Kárpát-medence és tovább fejlődik valamennyiünk örömére.
     További információk Egyesületünk honlapján találhatóak.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.