2020. november 30., hétfő 11:07

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. november 30., hétfő (OS) - Hárommilliárd forintot szórt ki a kormány egy holokausztot relativizáló külföldi alapítvány múzeumának

        Már másodszor kapott nem kevés pénzt az amerikai Kommunizmus Áldozatai Alapítvány a kormánytól. Míg 2014-ben 300 millió forinttal, most a tízszeresével, 3 milliárd forinttal támogatták meg Orbánék azt az alapítványt, amivel kapcsolatban egyébként sokszor érkezik kritika, hogy nézeteivel a holokausztot relativizálja.
     A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy a koronavírus-járvány második hullámában, a gazdasági válság kellős közepén a pánikkormány már megint valami olyasmire szórja el a pénzt, amiből a tönkrement magyar családoknak és vállalkozásoknak pont nulla haszna van. Ráadásul Orbánékra jellemző módon lehetőleg olyan szervezetnek adják azt a pénzt, amit például bértámogatásra is lehetne fordítani, ami a Fidesz szája íze szerint értelmezi a történelmet. Mi, európai magyarok visszautasítjuk az értelmetlen költekezést, mert most a válság felszámolására kellene koncentrálni, ám a kormány ezt láthatóan nem érzékeli.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.