2020. december 2., szerda 14:10

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. december 2., szerda (OS) - Szájer ügye megmutatta, mi vár a Fideszre Bidenék alatt

        Több érdekes kérdést is felvet Szájer ügye:
     Ha egy magáningatlanban csendháborító buli van, akkor egy nyugati demokráciában vajon mi a jellemzőbb? Az, hogy a rendőrség illedelmesen bekopogtat, vagy az, hogy rögtön rájuk töri az ajtót? Képzeljük el, mi történne, ha a magyar rendőrség intézkedne úgy egy budapesti melegbárnál, hogy kopogtatás nélkül azonnal a résztvevőkre töri az ajtót. Kb. másnapra összeülne az Európai Bizottság az LMBTQ-embereket ért brutális támadás miatt, több tagország azonnal elkezdené követelni az uniós pénzek befagyasztását, Donáth Anna pedig 15 szivárványzászlós poszttal sírná könnyesre a párnáját. Ez most valahogy fel sem merül, olajozottan működik a brüsszeli kettős mérce.
     Minden politikusnál van egy nyomkövető, más néven mobiltelefon. Ha valamelyik titkosszolgálat követni akar valakit, akkor azt a mobil alapján könnyen megteheti, akkor is, ha a telefon tulajdonosa ravaszul kikapcsolja a helyszolgáltatást. Vajon mennyi az esélye annak, hogy a Brüsszelben valósággal nyüzsgő titkosszolgálatok ne akarnának arról tudni, amikor egy politikus melegbárba látogat? A kínai titkosszolgálattól az amerikaiig mindenkit érdekel az ilyesmi, függetlenül attól, hogy az adott állam szövetséges-e, vagy sem. Egyszer még jól jöhet. Bár a lapok több, Szájerrel együtt mulató diplomatát is emlegetnek, eddig csak a fideszes politikus neve vált ismertté. Vajon miért?
     Folytatás a közlemény 2. részében!

     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.