2020. december 4., péntek 11:49

A Szcientológia Egyház Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2020. december 4., péntek (OS) - Növekszik a rászorulók listája, de összefogással átvészelhetik a járványt

    Lajosmizsén jártak a Szcientológia önkéntes lelkészek, hogy segítsék a rászoruló családokat immáron harmadik éve.

A helyi Egészségház – Lajosmizse Város Önkormányzata Egészségügyi, Gyermekjóléti és Szociális Intézménye – nemcsak egészségügyi szakrendelőivel és védőnői szolgálatával gondoskodik a városról, hanem igen széles körben foglalkozik rászorulókkal. Még ha a karácsonyi rendezvény el is marad idén a koronavírus miatt, az Egészségház személyesen gondoskodik az adományok szétosztásáról.

Kapcsolatban állnak olyan családdal, ahol most jön a tizedik baba, de van, amikor elhagyott csecsemőhöz riasztják őket, vagy épp konzerv ennivalót kell kivinniük olyan háztartásba, ahol még főzési lehetőség sincs.

A Szcientológia önkéntes lelkészek Budapestről érkezett adománya körülbelül 350 gyermek jobb karácsonyához járul hozzá 200 családnál.

A szcientológusok külön gyűjtést szerveztek egyházukban erre a célra, így az előzőek mellett mesekönyveket, tanszereket, játékokat is biztosítottak a kisebbeknek.

Az egyház önkéntes lelkészei az autójukon is hirdetik: "Mindig lehet valamit tenni". Mikulás előtt például Budapesten az egyházuk központja környékén osztottak ki pár napja hatszáz darab ajándékcsomagot a járókelőknek, egy kis C és D vitamin, kézfertőtlenítő, maszk, és egy Hogyan tartsd egészségesen magadat és másokat kis füzet volt a csomagban, a járványügyi szabályok betartásának fontosságát hangsúlyozva.
     Kiadó: Szcientológia Egyház Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.