2020. december 4., péntek 13:42

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. december 4., péntek (OS) - Bayer Zsolt a hallgatásával támogatott egy pedofilt, ezért méltatlanná vált a lovagkeresztre és a közéleti szereplésre is

    A Szájer-üggyel világossá vált, hogy morális válságban van a Fidesz. Bayer Zsolt kijelentései után azonban kiderült, hogy olyan erkölcsi mélységben van az egész párt, amellyel semmilyen szinten nem lehet közösséget vállalni. A lovagkeresztes publicista, a Fidesz tagja ugyanis nyilvánosan elismerte, hogy 20 éve tud az egyik "harcostársuk, barátjuk" pedofil ügyeiről. Bayer nem tett mást, mint hogy tétlenül, csendben hagyta, hogy az egyik párttársa büntetlenül folytathassa a szexuális jellegű bűncselekmények elkövetését. A hallgatásával támogatta az ismeretlen elkövetőt, amivel hozzájárult a névtelen kiskorúak szenvedéseihez.

Szájer József esete megmutatta, hogy mit is jelent valójában a Fidesznek a család, a keresztény és konzervatív értékek: üres propagandát, kampányszlogent. A Fidesz ugyanis már azzal morális válságba süllyedt, hogy az azonnali elhatárolódás helyett inkább köszönetet mondott a droggal a táskájában, egy illegális orgiáról a rendőrök elől menekülő Szájer Józsefnek a lemondása után.

Most azonban Bayer Zsolttól azt is megtudhattuk, hogy a közösségükben még a gyermekekkel szemben elkövetett erőszakot is bocsánatos bűnnek tartják, nem jár érte felelősségre vonás. Elnéznek bármit, mert a legfontosabb szempont egyedül a párthűség.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.