2020. december 17., csütörtök 16:50

A Charta XXI. Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. december 17., csütörtök (OS) - A nemzeti összetartozás évéhez kapcsolódva a Kárpát-medence lakóit arra buzdítja a Charta XXI. Egyesület, hogy fejezzék ki személyes elköteleződésüket régiónk egy-egy településéhez.

    Egyesületünk útjára indította a Fogadj szívedbe egy Kárpát-medencei települést című akcióját, amelynek célja térségünk értékeinek mélyebb megismerése, továbbá személyes, részben érzelmi kapcsolatok építése révén közelebb hozni egymáshoz – azaz határmódosítás nélkül újra egyesíteni – régiónk lakóit. Egy-egy település befogadása a fogadjszivedbe.chartaxxi.eu honlapon történik, ami jelenleg magyar nyelvű, de a régió összes nyelvén elérhető lesz. A nemzetegyesítés ugyan értelemszerűen csak a magyarokra vonatkozik, de tudjuk, hogy az itt élő összes ember valamiképp egymáshoz tartozik és egymásra is szorul. Mindannyian szerethetjük a régió egészét. E remélhetően mozgalommá terebélyesedő akció védnökei: Böjte Csaba testvér, Grezsa István miniszteri biztos, Herczku Ágnes, Szili Katalin és Szvorák Katalin. Az első lépésekről on line sajtótájékoztatón számolunk be.
    
     Kiadó: Charta XXI. Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.