2020. december 19., szombat 17:07

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. december 19., szombat (OS) - Az MSZP reagálása Orbán Viktor mai bejelentésére

    A miniszterelnök legújabb adventi üzenete: "Senki ne reménykedjen, a Fidesz-rezsim továbbra sem segít a megélhetési gondokkal küzdő embereken!"
Semmit!

Szégyen, hogy az ország kőgazdag miniszterelnöke ennyire érzéketlen! Nem veszi észre, hogy az emberek többsége tisztességgel megélni és túlélni akar, nem pedig hitelt felvenni a lakásfelújításhoz! Még mindig nem érti, hogy nem az van bajban, aki az otthonának a renoválását tervezi, hanem az, akinek nincs munkája, üres a zsebe és üres a kamrája! A luxusban élő miniszterelnök nem látja az emberek valódi, mindennapos gondjait. Azt hiszi, hogy a legnagyobb gond most a síelés elmaradása meg a lakásfelújításhoz kapcsolódó hitelfelvétel!

A napi megélhetést például az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentése segíthetné. Vagy az álláskeresési támogatás emelése. Mondhatta volna azt is, hogy megduplázzák a családi pótlékot, vagy egyszerűen csak olyan olcsón adják az energiát, amennyibe az valójában kerül. Szólhatott volna akár arról is, hogy végre abbahagyják a 100%-os táppénz körüli szerencsétlenkedést, vagy éppen nem vezetik be a kata szerint adózó vállalkozásokat érintő megszorításokat.
De nem!

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.