2020. december 24., csütörtök 08:14

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2020. december 24., csütörtök (OS) - A karácsony az ünnepeink sorában különleges helyet foglal el. Mind közül talán ez érinti meg leginkább a szívünket.

    A hosszú adventi várakozás évről évre lehetőséget teremt felkészíteni lelkünket, hogy az Isten fiának eljövetelét méltó módon várjuk és megünnepeljük.
Otthonunkat díszekkel ékesítettük, a negyedik gyertyát is meggyújtottuk már az adventi koszorún. Érezzük azonban, hogy ez a szenteste mégsem lehet ugyanolyan, mint az eddigiek. A világjárvány megnehezíti az ünnep megélését, az aggódás fizikailag is eltávolít családtagjainktól. Ugyanakkor nem foszthat meg bennünket attól, hogy lelkünkben igazán közel tudhassuk magunkhoz őket. A Megváltó születésnapján is nagyon fontos, hogy gondoljunk egymásra, szeretteinkre – ne feledjük, a szeretet figyelmes is!
Kívánok mindannyiuknak igazán meghitt karácsonyt! Legyünk áldottak mindennapjainkban, munkánkban, a vírus elleni harcban és a világ jobbításában!
"Fel nagy örömre! ma született,
Aki után a föld epedett."

dr. Simicskó István
a KDNP frakcióvezetője

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.