2020. december 29., kedd 11:09

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. december 29., kedd (OS) - Támogatás helyett megszorítást készített elő a kormány a katásoknak 2021-re!

Mivel a kormány mindig a vállalkozások és a családok segítésére hivatkozik, ezért most felmerül a kérdés, hogy a januártól hatályba lépő büntetőadó mennyi családnak és vállalkozásnak nyújt majd segítséget?
     Az MSZP szerint azonban, amikor mindenki a megélhetéséért küzd, akkor nem elvenni kell az emberektől, hanem segítséget kell nyújtani nekik. A talpon maradt vállalkozásoknak támogatásra van szükségük, nem pedig megszorításokra! Ezért nyújtottuk be a javaslatunkat a kisvállalkozásokat sújtó büntetőadó eltörléséről.

MSZP

Bővebb információ: Szabó Sándor, országgyűlési képviselő