2020. december 29., kedd 14:17

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (3. rész)
    Budapest, 2020. december 29., kedd (OS) - A Jobbik 3 követelése az Orbán-kormánytól a koronavírus elleni vakcina kapcsán

        1, A magyarok nem kísérleti nyulak! – vagyis csak biztonságos és már engedélyezett, bizonyítékokon alapuló vakcinával oltsák a magyar embereket! Az Orbán-kormány ne szolgáltassa ki honfitársainkat orosz kormányzati és üzleti érdekeknek! A kormány ne asszisztáljon idegen országok klinikai vizsgálataihoz több ezer magyar ember egészségének kockáztatásával.
     2, Ne listázzanak – vagyis az Orbán-kormány ne kösse regisztrációhoz a koronavírus elleni védőoltást! Orbán Viktor állításával ellentétben, miszerint egy hétvége alatt be lehet oltani a teljes magyar lakosságot, az elkövetkező hónapokban a háziorvosi rendszeren keresztül történjen a lakosság átoltása.
     3, Ne járjanak többletjogok azoknak, akiket beoltanak! – vagyis az Orbán-kormány ne tegye másodrendű állampolgárokká azokat a magyar embereket, akik teljes felelősségük tudatában, önként úgy döntenek, hogy nem élnek a koronavírus elleni védőoltás beadatásával.
     Mi a szabad választás oldalán állunk.
     Senki nem kötelezhető, még a kedvezmények megvonásával sem, az oltásra, de mindenkinek ingyen biztosítani kell, aki be akarja oltatni magát!
     Ez szabad választás kérdése.
     Az egyén szabadon dönthet.
     És senkit nem érhet hátrány vagy előny a döntése miatt.

Jobbik Magyarországért Mozgalom, a magyar néppárt

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.