2020. december 30., szerda 09:16

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. december 30., szerda (OS) - Végérvényesen összeállt a balliberális horrorkoalíció

        "A Jobbiknak semmit nem kellett feladni az értékrendjéből a közös listával" - hazudta a minap Jakab Péter. Ezzel szemben a valóság az, hogy a korábban szebb napokat megélt párt még ki akarta zárni Gyurcsány Ferencet a közéletből, sőt börtönbe is akarták juttatni, most pedig hozzásegítik, hogy legalább parlamenti képviselő lehessen. Korábban azt tűzte zászlajára a Jobbik, hogy elszámoltatja Gyurcsányt, akinek a miniszterelnöksége idején a rendőrség tömeges jogsértéseket követett el, és vérbe fojtotta az 1956-os forradalom 50. évfordulóját. Akkor tízezrek mondták ki az utcán is: egy hazug miniszterelnöknek mennie kell, a Jobbik szerint jönnie. Mert ezt is kimondta kerek-perec Jakab: Dobrev Klárát is támogatják miniszterelnöknek.
     De még nincs vége a kabarénak: a pártelnök szerint történelmi jelentőségű, hogy a Jobbik többek közt a DK és az MSZP elnökével egyeztet rendszeresen. Történelmi jelentőségű árulás, mondhatnánk, de ő valószínűleg nem így értette. Ő büszke rá. Nemcsak Gyurcsány-mentességét adta fel a Jobbik saját elnökének hazugságával szemben, hanem antikommunizmusukat is feladták, és már nyomokban sem EU-szkeptikusok, inkább a brüsszeli birodalmi törekvések kiszolgálói. De mi nem.

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.