2020. december 30., szerda 09:16

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. december 30., szerda (OS) - Végérvényesen összeállt a balliberális horrorkoalíció

        A Mi Hazánk éppen azért jött létre, mert az árulás ellenére tovább kellett vinni azt a szellemiséget, amely sem Gyurcsánynak, sem Orbánnak nem szövetségese, csak a magyar nemzetnek. Mi egy szempontot nézünk: mi a nemzet érdeke, és ez alapján döntünk. Nem más politikusokhoz igazítjuk a véleményünket, hanem a magyar emberek érdekeihez. Mi vagyunk az egyetlenek, akik így gondolkodnak. Mi vagyunk az egyetlenek, akik az elmúlt harminc évre nemet mondunk, és radikálisan új irányt képzelünk el Magyarország számára.
     A Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot. Az egyetlen párt, amely írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot. Amely az oktatásban az integráció minden áron való erőltetése helyett szegregálna is. Amely sorkatonai alapkiképzést vezetne be. Amely 2030-ban népszavazást tartana az EU-tagságunkról. Amely kitiltaná a homoszexuális propagandát az iskolákból. Amely az általa vezetett településeken földosztásba kezdett. Amely vagyonadót vetne ki a milliárdosokra. Amely dupla büntetést szabna ki a politikusbűnözőkre. Amely megszüntetné a cigányügyi programokat. Amely hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt. És sorolhatnám. Egyediek vagyunk: a magyarság sorskérdéseivel foglalkozunk, őszintén. És nem vagyunk szövetségesei se Gyurcsánynak, se Orbánnak: minket nem köthetnek gúzsba. Ez a Mi Hazánk!

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.