2020. december 30., szerda 14:39

A Hangya Közösség Alapítvány közleménye
    Budapest, 2020. december 30., szerda (OS) - A Cofidis Magyarország idén is jelentősen támogatta az állatvédelmet. A Hangya Közösséggel közösen indított Kutyaszemmel programján keresztül több éve segíti a kevésbé támogatott vidéki menhelyeket.

        Elsőként ismerte fel, hogy mennyire támogatásra szoruló terület az állatvédelem. Tavaly 40 szervezetnek juttatott melegedőket, kutyaházakat, élelmet. 2020-ban a pandémia következtében minden támogatónak át kellett terveznie az évet. A Cofidis Magyarország idén is a mentett rászoruló állatok mellé állt. A Hangya Közösség Alapítvány számára ajándékozott egy személygépkocsit. Az adományok koordinálásában, állatorvosi kezelésre szoruló állatok szállításában nyújt mindennapi segítséget. Ilyen jellegű adomány nagyon ritka a nonprofit szervezetek életében, pedig sokkal hatékonyabban tudják végezni önkéntesen végzett tevékenységüket.
     Bővebb információ a Hangya Közösség weboldalán.

     Kiadó: Hangya Közösség Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.