2020. december 31., csütörtök 11:02

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. december 31., csütörtök (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: MI LENNE, HA…

…

Óriási fölénnyel vezet a kormánykoalíció, 2022-ben is Orbán alakíthat kormányt, a megbízható előrejelzések szerint. A választók arról beszélgetnek: mi lenne, ha mégis az ellenzék nyerne a másfél év múlva esedékes választásokon?
Bevezethetnék a már korábban tervezett ingatlanadót (a panel-lakásokra is), megszűnhet az inflációt követő nyugdíjemelés és a 13-ik havi nyugdíj? Felemelhetik a közösségi közlekedés (vasút, metró, busz, stb. díját (bérletek, stb. árát), ugyanakkor – hogy több legyen a szétlopható pénz, a családok terhei növekedhetnek: fizető lehet a háziorvosi vizsgálat (pl. gyógyszer-felírás, stb,). Jelentős állami bevételt jelentene, ha felemelnék a gépjárműadót, az útdíjakat, s folyamatosan – úgymond kiigazítanák a benzin, gázolaj árát? Emelhetnék a lakosság által használt villanyáram és a gáz árát, a szemétszállítás, a kémény-ellenőrzés díját, és egyebeket. Huszonhat különböző módon lehetne megsarcolni az embereket (nem adunk tippeket), de nem kell félni: nem lesz kormányváltás! Bízhatunk a magyarok józanságában: vidéken ismét tarolni fog a nemzettudat, a nagyobb városokban pedig elfordulnak a választók a DK-s, MSZP-s, momentumos, jobbikos, kétfarkús, és az álmagyar politikusoktól. BUÉK magyarok!

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület