2021. január 5., kedd 20:48

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. január 5., kedd (OS) - A Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt - 1. rész

    "Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Hazudtunk reggel, éjjel, meg este." - azzal a Gyurcsány Ferenccel közös sajtótájékoztatón jelentette be a baloldali ellenzék közös kormányzásának alapelveit, aki még 2006-ban a szocialisták őszödi frakcióülésén fejtegette, hogyan verték át a magyar embereket. Reméljük, sosem kerül sor arra, hogy ez a szivárványkoalíció irányítsa hazánkat, mert az Magyarország és a magyar nemzet gyors halálát jelentené, míg a kontroll nélküli Fidesz-uralom a lassút.

A sajtótájékoztatón önmagával békében élő nemzetről és 15 millió magyar képviseletéről hazudoztak azok, akik román és szlovák pártok mellett kampányoltak, azok, akik a 2004. december 5-ei népszavazás kapcsán elárulták hazájukat, és a határon túl élő nemzettestvéreink ellen uszítottak. Pont az a Jakab Péter beszélt erről, aki szerint a járványhelyzetben nem kell szolidárisnak lennünk a határon túli magyarokkal.

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.