2021. január 5., kedd 20:49

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. január 5., kedd (OS) - A Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt - 2. rész

    Szabad sajtóról beszéltek azok, akik a Gyurcsány-kormány idején jobboldali újságírókat próbáltak bűncselekmény gyanújába keverni és ártatlanul börtönbe juttatni. Akkor viszont hallgattak, amikor a Facebook indoklás nélkül, törvénytelenül tiltotta le többek közt a Mi Hazánknak és a párt elnökének, Toroczkai Lászlónak több mint kétszázezer követővel rendelkező oldalát. Az sem zavarja a baloldali szivárványos koalíció tagjait, hogy az RTL Klub a médiatörvényt semmibe véve hallgatja el évek óta a Mi Hazánk létezését.

Az a Kunhalmi Ágnes beszélt szabad és méltányos oktatási rendszerről, akinek pártja, az MSZP kormányzása alatt több száz iskolát és óvodát zártak be és rengeteg pedagógust tettek utcára.
A Mi Hazánk maradt az egyedüli Gyurcsány-mentes ellenzéki párt.
A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a mentelmi jogot, kizárná a közéletből a volt kommunistákat, írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot, az oktatásban pedig az integráció mindenáron való erőltetése helyett szegregálna is.

A Mi Hazánk bevezetné a sorkatonai alapkiképzést, 2030-ban népszavazást tartana az EU-tagságunkról, vagyonadót vetne ki a milliárdosokra és kitiltaná a homoszexuális propagandát az iskolákból. A Mi Hazánk dupla büntetést szabna ki a politikusbűnözőkre, megszüntetné a cigányügyi programokat és hatályon kívül helyezné a trianoni diktátumról szóló törvényt.

Dúró Dóra
elnökhelyettes
Mi Hazánk Mozgalom

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.