2021. január 7., csütörtök 09:30

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. január 7., csütörtök (OS) - A szórakozóhelyek újranyitását is szorgalmazza a Mi Hazánk

A színházak, stadionok-sportcsarnokok és más szórakozóhelyek újranyitását is szorgalmazza a Mi Hazánk, és különösen a vendéglátóhelyekét: akár korlátozott létszámmal, de működhessenek ismét január 11. után! Ezek a többségében kisvállalkozások nem bírnak tovább zárva tartani, tönkre fognak menni, hiszen a tavalyi évben is nagyjából négy hónapot zárva kellett lenniük.

Egy vendéglátóhelyen egyszerre így sem tartózkodna több ember, mint pl. egy átlagos élelmiszerüzletben, nem beszélve a plázákról, ahol több ezer ember volt egyszerre jelen a múlt hónapban is.

A Mi Hazánk tiltakozik az oltás lehetőségével nem élők hátrányos megkülönböztetése ellen. Legyen joga mindenkinek dönteni! Aki úgy érzi, hogy rá fertőzésveszélyt jelenthet egy oltást visszautasító honfitársunk, az önmagát beoltathatja. Mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat!

Dúró Dóra
elnökhelyettes