2021. január 8., péntek 08:57

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. január 8., péntek (OS) - A szivárványkoalíció háttérembereinek állambiztonsági érintettségét feszegeti Schiffer András.

        12 évnyi MSZP-kormány nem volt elég az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalára, most ki hiszi el, hogy megtennék? Schiffer András számtalanszor hiába benyújtott törvényjavaslata tartalmazta az egykori kommunista vezetők (köztük Gyurcsány Ferenc) közéletből való kizárását is, amiről persze már nem beszél az új LMP sem. Nem véletlen, hogy az egykori társelnök meglehetősen szkeptikus a szivárványkoalíció ígéreteivel kapcsolatban, mely kételyeinek Facebook-oldalán hangot is adott.
     Schiffer András bejegyzése végén utalt pl. a szivárványkoalíció egyik programírójának, a Bajnai-kormány külügyminiszterének, az elektroimpexes Balázs Péternek állambiztonsági érintettségére, melyről a Pesti Srácok oldalán Mező Gábor kutató írt többször tényfeltáró tanulmányokat.
     A Mi Hazánk Mozgalom feltárná a 2030-ig titkosított állambiztonsági iratokat.

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.