2021. január 11., hétfő 09:17

A Szcientológia Egyház Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2021. január 11., hétfő (OS) - Nehéz az év eleje a munka nélkül maradt családfenntartóknak

    Az ünnepek miatti költekezés néhányaknál még éhezéshez is vezethet, növekszik a rászorulók száma, hiszen a járvány miatt munkájukat vesztettek közül nem mindenkinek volt félretett pénze.

Egyre nő azoknak a száma, akik arra kényszerülnek, hogy gyermekeik hiányos ellátása miatt segítségért forduljanak a közösségi fórumokhoz. Szerencsére országszerte működnek különféle segélyszervezetek és jótékonysági alapítványok, amelyeken keresztül a hátrányos helyzetbe jutottakat lehet támogatni.

Így találnak rá egyre többen a Szcientológia egyház közösségi oldalára is, hiszen a Szcientológia önkéntes lelkészek azon keresztül teszik közzé hetente történő adományozásaikat, az összefogás fontosságát hirdetve.

Legutóbb egy beteg vidéki hölgy kért segítséget tőlük egy dél-magyarországi városból. A Szcientológia önkéntes lelkészek azonban kiterjesztették az adományozást a város családsegítő szolgálatán keresztül: egy kisteherautónyi rakományt vittek Csongrád-Csanád megyébe Budapestről, hogy jusson a környék minden rászoruló családjának tartós élelmiszer és tisztítószer.

A segélyszervezetek, a jótékonysági alapítványok, valamint az egyházak összefogása és azok támogatása sokkal életbe vágóbb most, mint valaha. Rajtuk keresztül mindazokhoz eljuthat a segítség, akik bajba kerültek, és ezáltal átvészelhetik a járvány kihívásokkal teli időszakát.
    
     Kiadó: Szcientológia Egyház Központi Szervezet

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.