2021. január 11., hétfő 12:05

A Párbeszéd közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. január 11., hétfő (OS) - Határozati javaslatot nyújt be a Párbeszéd az oltási eljárásrendre

    Megmagyarázhatatlan az a káosz, amelyet az Orbán-kormány bukott járványkezelése, felelőtlen kommunikációja és az oltással kapcsolatos lépéseinek értelmetlen sora mutat. A Párbeszéd határozati javaslatot nyújt be az Országgyűlésnek, hogy a kormány rendeletben szabályozza a Covid elleni oltás rendelkezéseit.

Hiába kommunikálja Orbán Viktor, hogy Magyarországnak van oltási eljárási terve, az igazság ezzel szemben az, hogy semmilyen nyilvánosan elérhető Covid-oltási terv nincs. A kormány nem tett közzé semmilyen, az egészségügy és a járványügy vezetői által jegyzett dokumentumot, amelyből egyértelműen kiderül, hogy a magyar állam milyen ütemezéssel, milyen prioritások szerint fogja beoltani a vakcinázásra jelentkezőket. Mindeközben – egészségügyi szakmai szempontokat mellőzve – az oltási regisztráció Rogán propagandaminisztériumához tartozik.
    
     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.