2021. január 18., hétfő 10:42

Az Ars Sacra Alapítvány közleménye
    Budapest, 2021. január 18., hétfő (OS) - 2021-ben tizenöt éves jubileumát ünnepli az EFFE Label-díjas Ars Sacra Fesztivál, amely ebben az évben a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal egy időben, szeptember 4. és 12. között kerül megrendezésre. Széles műfaji skálán, határainkon innen és túl várjuk az önkéntes művészi produkciók csatlakozását.

        Jelentkezni a honlapunkon, regisztráció és online programfeltöltés útján lehetséges 2021. június 15-ig.
     Küldetésünk, hogy olyan programokat kínáljunk a közönségünk és a kongresszus résztvevői számára, melyek bepillantást engednek a hit és szakralitás világába, valamint felmutatják a zsidó-keresztény tanításból és hagyományból táplálkozó európai kultúra értékeit. Kiállítások, irodalmi estek, koncertek, filmvetítések, séták – összesen tizenegy műfajban kapcsolódhatnak a jelentkezők rendezvénysorozatunkhoz. A fesztiválon való részvétel ingyenes, így olyan műsorokat várunk, amelyek - akár egy rövid ideig is - ingyenesen látogathatók, illetve lehetőleg az online térben is megtekinthetők. A határidőig beérkezett regisztrációk az országosan 40.000 példányszámban megjelenő programfüzetünkben is helyet kapnak. Lehetőség van határidőn túli feltöltésre is, amely rendezvények kizárólag honlapunkon jelennek meg.
     Idén különleges, hogy a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal összehangolva tartjuk meg fesztiválunkat, így a megszokottól eltérően egy héttel később, szeptember 13-án kezdődik az Ars Sacra Filmfesztivál, melynek pályázati felhívása a későbbiekben kerül nyilvánosságra.

     Kiadó: Ars Sacra Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.