2021. január 19., kedd 12:19

A Széchenyi Alapítvány közleménye (4. rész)
    Budapest, 2021. január 19., kedd (OS) - Tájékoztató Széchenyi Hitel című művének angol nyelvű kiadásáról

    Fontos feladatunk lesz az angol nyelvterületeken élő magyar személyekkel, szervezetekkel, médiákkal való kapcsolatteremtés. Fogadókészség esetén tárgyalni fogunk a hatékonyabb – bár valószínűleg költségesebb – helyi nyomtatásról és terjesztésről.
A projekt ütemezésénél figyelembe vesszük, hogy 2021. szeptember 21-én van gróf Széchenyi István születési évfordulója, és méltó esemény lehetne, ha az angol nyelvű Hitellel tiszteleghetnénk a nemes gróf 230-dik születésnapján.
Összefoglalva
Hála a támogatóknak; biztosítva látszik a Hitel angolra való lefordításának minden feltétele. A második-harmadik fázis teljesíthetősége elsősorban finanszírozási kérdés, amely intenzív pályázatfigyelési, támogató keresési feladatot ró ránk. Fontos a leendő olvasók felkészítése; előszó és Széchenyi világát bemutató bevezető. Szép feladatot jelent az igényes grafikai tervezés, tördelés, a nyomdai kivitelezés előkészítése és a terjesztési feladat megszervezése. A könyv bevételét a következő (német, francia, olasz vagy spanyol) nyelvű Hitel elkészítésére fordítjuk.
Az angol nyelvű Hitel 2021. évben megjelenhet. A projekt előrehaladásáról a Széchenyi Fórum/Széchenyi Alapítvány portálján lehet tájékozódni.
A sikeres projekthez tisztelettel kérjük és várjuk a Széchenyi-tisztelők kinyilvánított erkölcsi- és anyagi támogatását a Széchenyi Alapítvány javára.

     Kiadó: Széchenyi Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.