2021. január 22., péntek 13:49

Az MSZP Országos Központjának közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. január 22., péntek (OS) - Nyílt levél Orbán Viktor Miniszterelnöknek

    Önök cserbenhagyták a magyar embereket! A Gazdaságvédelmi Alapban 3628 milliárd forint volt! Lett volna pénz arra, hogy havi nettó 100 ezer forint legyen az álláskeresési támogatás! Lett volna pénz a családi pótlék, a családtámogatás, a GYES és a GYET megduplázására, az alacsony nyugdíjak felzárkóztatására! Minden munkahelyet meg lehetett volna védeni! Létre lehetett volna hozni a "szociális alapjövedelmet" minden rászoruló vagy munkáját elvesztett embernek! Még azt is megtehették volna, hogy – Surányi György javaslata alapján – minden család minden gyermek után kapjon 50 ezer forintot!

De a Fidesz-rezsim ezt a pénzt elpazarolta! A Gazdaságvédelmi Alap háromnegyedét vadászkiállításra, űrkutatásra, stadionépítésre, sportakadémiák támogatására, atlétikai központra, a Budapest-Belgrád vasútvonalra, a Budai Vár felújítására és még ezernyi más dologra költötték.
    
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.