2021. február 5., péntek 12:13

A Versünnep Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. február 5., péntek (OS) -

        A civil közösségek jelentkezését is folyamatosan várjuk. Tervein szerint az események egymást váltják majd egész éven keresztül, amikor erre már lehetőség nyílik.
     A Versünnep eseménysorozatra történő jelentkezési felhívások már nyilvánosak, a kiírások az alapítvány weboldalán, valamint közösségi felületünkön érhetők el. Jelentkezési határidő egyelőre nincsen. Amint a korlátozások megszűnnek és tervezhetővé válnak az események, minden lehetséges úton tájékoztatást adunk az aktualitásokról. Ezúton is kérünk minden érdeklődőt, kövesse figyelemmel felületeinket.
     A pandémiás helyzet következtében érvényben lévő korlátozások feloldása után megkezdjük a versmondó versenyek és a rendkívüli irodalomórák lebonyolítását országhatárokon belül és kívül egyaránt. Emellett szervezünk workshopokat a fizikai és online térben is, a felkészítő tanárok és egyéni felkészülők részére egyaránt. Elsődleges célunk az, hogy a versválasztástól kezdve, a különböző technikai megvalósításokon keresztül, a tehetséggondozás módozatain át, a képességek felismeréséig, konkrét eszközöket és segítséget adjunk a pedagógusok, felkészítők és egyéni felkészülők kezébe. Fórumot szeretnénk létrehozni, ahol szakértőkkel közösen kerülhet sor a felmerülő problémák, tapasztalatok megbeszélésére, eszmecserére. Kísérjék figyelemmel YouTube csatornánkat, ahol folyamatosan frissülő tartalmakkal jelentkezünk.

     Kiadó: Versünnep Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.