2021. február 16., kedd 12:48

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. február 16., kedd (OS) - Egyre szürreálisabb lesz Kósa Lajos Benny Hill Show-ja a csengeri örökösnővel - Követeljük, hogy Kósa Lajost vessék alá intelligenciatesztnek!

    Újabb izgalmas csavar került Kósa Lajos és a csengeri örökösnőként elhíresült kalandor történetébe. A Blikk birtokába került szerződés szerint ugyanis Kósa Lajos örömmel elfogadta a szélhámos ajándékát, abban a hitben, hogy jelentős részesedése lett az egyik legnagyobb francia bankban.

A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Kósa Lajost az ország érdekében vessék alá intelligenciatesztnek! Mi, európai magyarok ugyanis roppant aggasztónak tartjuk, hogy egy olyan ember lehet Magyarországon kormánytag, akinek a kapzsiság annyira elborítja az agyát, hogy gyakorlatilag bármit aláír, ami nem szalad el, mert a magyar emberek nagyon nem ilyen, miniszternek nevezett balekokat érdemelnek.

Varga Zoltán
A DK országgyűlési képviselője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.