2021. február 18., csütörtök 11:59

Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. február 18., csütörtök (OS) -

Elkészült a Fővárosi Oltási Terv

Harminc oltópont létrehozására, időpontfoglaló rendszer használatára tesz javaslatot a kormányzatnak a főváros. A Fővárosi Önkormányzat oltópontokat alakítana ki a sport és kulturális intézmények erre alkalmas termeiben, és a kerületi egészségügyi intézmények bevonásával tovább növelné az oltópontok számát. Az oltás a megoldás, hogy minél hamarabb újra induljon az élet a fővárosban.

A Fővárosi Önkormányzat a koronavírus-járvány kezdete óta folyamatosan tájékoztatja a budapestieket arról, hogyan győzhető le a világjárvány, mit tehetnek a fővárosiak azért, hogy minél hamarabb visszatérhessenek a régi életünkhöz. A járvány mostani szakaszában az oltás jelenti a megoldást, ezért kezdett a főváros a budapestieket megszólító kampányba.

Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal