2021. február 22., hétfő 09:12

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. február 22., hétfő (OS) - Elég volt a lezárásokból, elég volt a kijárási tilalomból!

    Országos óriásplakát-kampányt indít a Mi Hazánk Mozgalom a túlzott lezárások ellen, és tiltakozó aláírásgyűjtést folytatunk, hogy társadalmi nyomással tereljük a kormányt a mielőbbi, észszerű nyitás felé az időhúzást szolgáló nemzeti konzultáció helyett, mely a Fidesz számára kényes kérdéseket kerüli.

Miközben kormányközeli érdekeltségekbe tartozó kaszinók nyitva lehetnek, múzeumokba és könyvtárakba tilos járni, ahogy állatkertekbe és vadasparkokba is. Ezek a korlátozások ugyanolyan kontraproduktívak, mint a 19 órai boltzár, amely miatt csak összezsúfolódnak a vásárlók.

Felbecsülhetetlen egészségkárosodást szenvednek el az emberek a halasztott műtétek, az elmaradt kontroll- és szűrővizsgálatok miatt.

A Mi Hazánk tiltakozik az oltás lehetőségével nem élők hátrányos megkülönböztetése ellen is. Legyen joga mindenkinek dönteni! Aki úgy érzi, hogy rá fertőzésveszélyt jelenthet egy oltást visszautasító honfitársunk, az önmagát beoltathatja. Mindenki dönthessen a maga sorsáról, ne diszkriminálják a másként gondolkozókat!

Dúró Dóra
a Mi Hazánk elnökhelyettese
     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.