2021. február 22., hétfő 13:13

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2021. február 22., hétfő (OS) - Ha nem sztrájkolhatsz, legalább ne írj alá diktátumokat!

    "Továbbra sem tudni, mi lesz pontosan az egészségügyi dolgozóknak felkínált szerződésekben, csak annyi világos, hogy, aki az elkövetkező napokban nem írja alá, az ki van rúgva." – mondta Huszti Andrea, korábbi szakápoló, az IgenSzolidaritás párt elnöke.

     Az elnökasszony azt is elmondta: “Majdani rendeletekre vonatkozó ígéretekkel és hivatkozásokkal tele a padlás, de az elemi matek szerint az egészségügyi szakdolgozók jövedelme csökkenni fog az új keretek között. Aki ezt aláírja, az még nehezebb helyzetbe navigálja magát. A megoldás az, ha az érintettek tömegesen nem írják alá a ma még ismeretlen szövegezésű szerződéseket."

“Az Országgyűlés, különösen annak ellenzéki része kapitális hibát követett el azzal, hogy szinte konszenzussal fogadta el a vonatkozó törvényt. Ennek isszuk most a levét, hiszen rajtam kívül kevesen mondhatják el, hogy nem szavazták meg a szakdolgozók kivéreztetését előidéző állapotokat." – tette hozzá Székely Sándor, független országgyűlési képviselő, az IgenSzolidaritás párt egyik alapítója.

Az alelnök nyilatkozatát megtalálhatják a IgenSzolidaritás weboldalán, és a képviselő közösségi oldalain.

2020. február 22.
IgenSzolidaritás Sajtó
     Kiadó: Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.