2021. február 22., hétfő 14:18

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. február 22., hétfő (OS) - A Demokratikus Koalíció nemmel szavaz a felhatalmazási törvény meghosszabbítására

    Hiába kért a pánikkormány még teljhatalmat, a Demokratikus Koalíció nemmel szavaz a veszélyhelyzet meghosszabbítására. Bár Orbánék tehetetlensége miatt hazánkban újra romlanak a vírusstatisztikák, felelős demokratikus pártként nem hosszabbíthatjuk meg a Fidesz ámokfutását.

A Demokratikus Koalíció szerint felháborító, hogy amikor Orbánéknak lehetőségük lett volna cselekedni, ők a hatalmukat arra használták, hogy saját oligarcháik és strómanjaik zsebét tömjék ki a védekezésre szánt pénzből, átírják az Alaptörvény és a választási törvényt, és közben soha nem látott mértékben megsarcolják az ellenzéki vezetésű önkormányzatokat. A Fidesznek nem hogy a teljhatalom, de semmilyen hatalom nem jár: 2022-ben a kormányzást is vissza fogjuk venni tőlük!

Dr. Vadai Ágnes

a DK frakcióvezető-helyettese
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.