2021. február 23., kedd 08:34

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - Orbánék nem felhatalmazást kapnak, hanem elszámoltatást! A felelőtlen Orbán-kormány eljátszotta a magyarok bizalmát, ezért elfogadhatatlan, hogy újabb 90 napot kérnek a lopásra. Erre a néppárti Jobbik egyetlen szóval válaszolhatott: soha!

    Átírt választási törvény, alaptörvényi szintre emelt lopás, az önkormányzatok – és rajtuk keresztül a településeken élők – kicsinyes büntetése és kivéreztetése, dióhéjban ennyi a summája annak a felhatalmazásnak, amit Orbán kapott legutóbb. Persze segíthetett volna a magyar munkavállalókon, hóna alá nyúlhatott volna a csőd szélére került kis- és középvállalkozóknak, a bajba jutott családoknak. Feltéve persze, ha komolyan gondolná a rábízott felelősséget, és nem a szemfényvesztésen járna az esze, amivel csak a figyelmet igyekszik elterelni a válságkezelésnek álcázott köztörvényes lopásról.

Szinte biztosra kijelenthető, hogy nincs még egy kormány Európában, amelyik a saját népe nyomorán is nyerészkedik, miközben a járványhelyzetre hivatkozva a gazdaság helyreállítására szánt pénzekből tömi ki a baráti strómanjait. Azokat, akik a közel egy éve korlátozások között élő magyarok arcába röhögnek a Budapest-Dubaj-Maldív-szigetek háromszögben cikázó kormánygépről.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.