2021. február 23., kedd 14:54

Az LMP - Magyarország Zöld Pártja közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - A kormány nem becsüli a közért dolgozó alkalmazottait: ismét leszavazta az LMP javaslatát -

    Ezért az LMP azt kezdeményezte, hogy a 200 éves múltra visszatekintő, közalkalmazotti státuszt védett és kiemelten védendő értéknek tekintse a kormány, ezért a szociális és gyermekvédelmi ellátások területén, az oktatási, közművelődési és tudományos ágazatban, az egészségügyben, az önkormányzati szektorban dolgozó munkavállalók közalkalmazotti státuszát védje meg és biztosítsa a jövőben is.
A  Vállalkozásfejlesztési bizottságban lévő kormánytöbbség az LMP nyilatkozatát és javaslatait sajnos ismét félresöpörte, bizonyítva ezzel, hogy számára a meggyengített és megfélemlített közalkalmazott a jó közalkalmazott. De nem adjuk fel és továbbra is mindent megteszünk, hogy a kormány végre hajlandó legyen változtatni.

LMP Sajtó


     Kiadó: LMP - Magyarország Zöld Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.