2021. február 23., kedd 19:16

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. február 23., kedd (OS) - Orbán bunkerfocit játszik, na de kik a kijáróemberek?

    Az orbáni maffiaállam feje annyira retteg a népharagtól, hogy egy 2 milliárdos alagúton tervezi a kitörést a Puskás Stadionból, ha a szurkolók véletlenül meglátják. Stummer János, a Nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke ma nagy kockázatot vállalt: nyilvánosságra hozta, amit a fideszesek hosszú évekre titkolni akartak. Itt a színvallás ideje!

A titkosítást – amivel a botrányt igyekeztek elkerülni Orbán fullajtárjai – ugyan megszavazta a kormánypárti többség, ám a bizottság elnöke felfedte a simliskedést. Az Orbánnak való falazásban a többi között érintett Hubay György, miskolci országgyűlési képviselő is, aki a bizottság tagjaként a nevét adhatta mindehhez.

A Jobbik miskolci politikusaként felszólítom Hubay Györgyöt, hogy valljon színt, valóban érintett-e az ügyben, mi alapján hozta meg azt a döntését, hogy 2 milliárd forint értékben alagutat építsenek Orbánnak! Ha netán mégsem neki épül személyesen, akkor miért volt ez annyira fontos, hogy mindenáron keresztülverjék a Nemzetbiztonsági bizottságon?


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.