2021. február 28., vasárnap 20:59

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2021. február 28., vasárnap (OS) - Rabosították és rendőr inzultálta Ecsenyi Áront a Hősök terén való megjelenése után

    A Tömeges Üzletnyitáson számolt be róla Ecsenyi Áron a január 31-ei nyitáspárti eseményt megszervező, jobboldali, libertárius LA75 pártelnök, hogy rabosították valamint fizikailag és szóval inzultálták.

Ecsenyi Áront a 14. kerületi Rendőr-Főkapitányságra szállították, ahol Ecsenyi elmondása szerint az egyik rendőr fizikailag inzultálta, tegezte, lökdöste, kitépte a kezében lévő kávés poharat, és minősíthetetlen stílusban beszélt vele.

Ecsenyi Áron rabosítására azután került sor, hogy az eddigi 2 millió forintos bírsága miatt és mert nem volt az igazolásnak indítéka - ami jogszabályilag elvárt - Ecsenyi megtagadta az egyik rendőr felszólítására, hogy kiadja személyes adatait. Noha a főkapitányságon erre hajlandó volt, ennek ellenére az utóbbi szóváltás után mégis a rabosítás mellett döntöttek. Ecsenyi 15 órakor szabadult.
     Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.