2021. március 1., hétfő 15:41

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. március 1., hétfő (OS) - Toroczkai László pártelnök lesz a Mi Hazánk Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a 2022-es országgyűlési választásokon

        Önálló miniszterelnök-jelöltet és mind a 106 választókerületben önálló képviselőjelöltet állít a Mi Hazánk. Ezzel is egyértelművé kívánjuk tenni, hogy sem Gyurcsány Ferenc vagy embere, sem Orbán Viktor miniszterelnökségét nem támogatjuk, harmadik utat kínálunk a választóknak: egyedüli politikai erőként állunk szemben az elmúlt harminc évvel. Ez az időszak ugyanis arról szólt, hogy a nemzeti vagyont elherdálták, hazánk szuverenitása folyamatosan csökkent, és a magyarság valódi sorskérdéseiben mindkét politikai tömb valójában ugyanazt képviseli. Mindezek ellenére elszámoltatás még a kommunistákkal szemben sem volt, nemhogy az elmúlt harminc év bűnöseivel szemben, erre kizárólag a Mi Hazánk nyújthat garanciát, hiszen mindkét politikai tömb érintett. A balliberálisok kormányzása Magyarország gyors, a Fideszé pedig Magyarország lassú halálát jelenti - számunkra egyik sem elfogadható: a Mi Hazánk gyarapodó országot épít.

Dúró Dóra
elnökhelyettes
Mi Hazánk Mozgalom

     Kiadó: Dúró Dóra független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.