2021. március 1., hétfő 15:41

Dúró Dóra független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. március 1., hétfő (OS) - Toroczkai László pártelnök lesz a Mi Hazánk Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a 2022-es országgyűlési választásokon

Önálló miniszterelnök-jelöltet és mind a 106 választókerületben önálló képviselőjelöltet állít a Mi Hazánk. Ezzel is egyértelművé kívánjuk tenni, hogy sem Gyurcsány Ferenc vagy embere, sem Orbán Viktor miniszterelnökségét nem támogatjuk, harmadik utat kínálunk a választóknak: egyedüli politikai erőként állunk szemben az elmúlt harminc évvel. Ez az időszak ugyanis arról szólt, hogy a nemzeti vagyont elherdálták, hazánk szuverenitása folyamatosan csökkent, és a magyarság valódi sorskérdéseiben mindkét politikai tömb valójában ugyanazt képviseli. Mindezek ellenére elszámoltatás még a kommunistákkal szemben sem volt, nemhogy az elmúlt harminc év bűnöseivel szemben, erre kizárólag a Mi Hazánk nyújthat garanciát, hiszen mindkét politikai tömb érintett. A balliberálisok kormányzása Magyarország gyors, a Fideszé pedig Magyarország lassú halálát jelenti - számunkra egyik sem elfogadható: a Mi Hazánk gyarapodó országot épít.

Dúró Dóra
elnökhelyettes