2021. március 24., szerda 13:13

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. március 24., szerda (OS) - Narancsisztánban már a tanárok számítógépeit is figyelnék

        A néppárti Jobbik a tanári szabadság megmaradt morzsái ellen indított újabb brutális támadásként értékeli azt az Észak-Koreába illő vérfagyasztó tervezetet, amely szerint a NERsevik hatalom a tanárok privát számítógépeibe is bele akar nézni a járvány alatt.
     A főként pedagógusok számára kiküldött, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete által "elcsípett" megállapodástervezet elvben a digitális oktatáshoz is szükséges, az intézmény által biztosított számítástechnikai eszközök ellenőrzéséhez akar hozzájárulást kicsikarni. Mivel a tanárok többsége semmilyen eszközt nem kapott, gyakorlatilag úgy oldja meg az oktatást ezekben a nehéz időkben, ahogy tudja. A munkáltató tankerület az ellenőrzési jogát – rendkívül fondorlatos módon – a saját tulajdonú számítógépekre is kiterjesztené. Természetesen törvénytelenül.
     Ahelyett, hogy követnék – hogy mást ne mondjunk - a romániai példát, ahol az ottani pedagógusokat előre vették az oltási sorrendben, az egypárti túlhatalom kiépítésén gőzerővel ügyködő neobolsevik elvtársak az észak-koreai diktátort, Kim Dzsongunt másolják.
     Ahelyett, hogy Narancsisztán – saját maguk urizálására kényesen ügyelő, luxusgéppel a dubaji luxusba sűrűn repkedő – Döbrögijei kifizetnék a Kásler miniszter által megígért 100%-os táppénzt a koronavírus által megfertőzött, megalázóan alacsony béren foglalkoztatott tanároknak, most inkább elvennék azok kevéske meghagyott szabadságát is.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.