2021. március 24., szerda 13:30

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2021. március 24., szerda (OS) - A KEP 2021. március 23-án, kedden megtartotta online Törzsasztal rendezvényét

        "A Közép-Európai Club Pannónia Közhasznú Egyesület (KEP) utóbbi négy évben (2017-2020) megrendezett fórumainak összefoglalója, különös tekintettel az utóbbi négy év Társadalmi Párbeszéd Fórumaira" tárgyú két dokumentum megvitatása céljából.
     A dokumentumokat a KEP elnöksége előzetesen jóváhagyta. A Törzsasztal fórumot Dr. Czeglédi József KEP elnök köszöntötte és tájékoztatta a megjelenteket a januári kibővített elnökségi ülésen megfogalmazott véleményekről és javaslatokról az összeállítás hasznosításával kapcsolatban. Felkért hozzászólóként értékelte a tanulmányokban foglaltakat Prof. Kroó Norbert akadémikus, Prof. Báger Gusztáv, az MNB elnökének főtanácsadója, Prof. Dr. Fekete Mátyás PhD, a turizmus tapasztalt szakértője, Gilyán György, a BGE c. egyetemi docense, a Kelet-Európai Üzleti Klub társelnöke és Dr. Ligeti Dávid, a VERITAS Történetkutató Intézet és Levéltár tudományos főmunkatársa. Kapcsolódó napirendként Báger Gusztáv professzor rövid könyvrészlet bemutatót tartott "Globális gazdaság, lokális boldogulás" címmel. Elvi egyetértés született, hogy minél hamarabb ki kell adni a kötetet az elmúlt 4 évről. A KEP elnöksége és a nagy tekintélyű előadók szakmai, tudományos és kiadói tapasztalatokkal rendelkező személyiségei közreműködésével és szakmai irányításával szükséges a megtárgyalt anyagot továbbfejleszteni. A felkért professzor urak vezetésével ez a munka hamarosan folytatódik.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.