2021. március 24., szerda 14:41

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2021. március 24., szerda (OS) - A baloldal már megint hazudik, a védekezést és az oltást akarja gátolni – reagálás Gy. Németh Erzsébet (DK) és az MSZP nyilatkozatára

Az oltásellenes baloldal már megint hazudik, félrevezet és ezzel a védekezést és az oltást akarja gátolni. A kormánypártok egyetértenek azzal, hogy ebben a súlyos járványügyi helyzetben az összehangolt védekezés érdekében az önkormányzati fenntartású szakrendelők, mint egészségügyi intézmények és mint lehetséges oltópontok is szakmailag irányíthatóak legyenek. A baloldal mostani reakciói csak megerősítik, hogy a baloldali önkormányzatok az irányításuk alatt álló szakrendelőket is arra használnák fel, hogy gátolják az egészségügyi védekezést és akadályozzák a védőoltási program végrehajtását.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz