2021. március 31., szerda 12:07

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. március 31., szerda (OS) - Semjén gyűjtögeti össze a 10 tonna szarvasagancsot vagy újabb közpénzeket égetnek el a vadászati világkiállításra?

    Tényleg még arra is van ideje és pénze az Orbán-kormánynak egy gazdasági válság és egy világjárvány idején, hogy 10 tonna szarvasagancsból elkészíttessen a 67 milliárdos költségnél járó vadászati világkiállításra egy 16 méter magas üdvözlő kaput?

Jelenleg is tömegek küzdenek a megélhetésük biztosításáért és rengeteg vállalkozás folytat elkeseredett harcot a talpon maradásért, erre a Fidesz még büszkén hirdeti, hogy továbbra sem sajnálja a pénzt Semjént Zsolttól és a hobbijától?

Feltételezzük, hogy nem Semjén Zsolt gyűjtögette össze az elhullajtott agancsokat és valószínűleg a szobrász sem társadalmi munkában dolgozik, ezért kérdezzük, hogy mégis mennyi közpénzből készül el ez a gazdasági válság idején is nélkülözhetetlen beruházás? Honnan vontak el forrásokat? Melyik területre, milyen célokra fog kevesebb jutni az agancsos kapu miatt?

Ez az Orbán-féle nemzeti együttműködés: egy egész nép dolgozik és adózik azért, hogy a fideszes politikusok urizálása biztosítva legyen.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.