2021. április 2., péntek 12:56

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 2., péntek (OS) - Veszélyben az Annavölgy és a Lajos-forrás!

Az elmúlt 10 évben rendszeresen felröppent a hír, hogy a NER több száz lakásból álló luxuslakóparkot szeretne felhúzni az Annavölgybe. Ez Szentendre egyik utolsó zölddel körülvett, gyönyörű, természetközeli helye. Valaki milliárdokat kereshet az üdülőterület átjátszásán, miközben Szentendre amúgy is túlépült, és az infrastruktúra nem tudja kiszolgálni a dinamikus lakosságszám-növekedést.

A Fidesz kétségbeesett vagyonkimentési szándékának nem eshetnek áldozatául Szentendre környékének legnépszerűbb kirándulóhelyei. A Fidesz fél a 2022-es vereségtől, és sietve törvényeket szab át, mi azonban nem fogjuk hagyni, hogy elvegyék tőlünk kirándulóhelyeinket! Ezért felszólítjuk a kormányt, hogy vonja vissza a törvényjavaslatot – ellenkező esetben az Alkotmánybírósághoz fordulunk.

Béres András,
a Párbeszéd választókerületi elnöke (Pest megye 03.)
     Kiadó: Párbeszéd