2021. április 3., szombat 09:45

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2021. április 3., szombat (OS) - Nehéz úgy a Húsvét megünneplése, ha nem marad pénz ennivalóra

Egyre többen jelentkeznek rászorulóként segélyszervezeteknél olyanok is, akik korábban nem szorultak támogatásra.

Szerencsére nagyon sok szervezet, alapítvány, egyház és magánszemély dolgozik azon, hogy mindenkinek legyen mit letennie a családi asztalra az ünnepek alatt. A Tündérpakk Közhasznú Alapítványhoz érkezett Húsvét előtt 1500 db tojás és több száz kiló tartós élelmiszer a szcientológia önkéntes lelkészektől.

Csokinyulat is vittek a gyerekeknek, a pandémia miatt pedig kézfertőtlenítőt, maszkokat és gumikesztyűket is hozzátettek az adománycsomaghoz. A budapesti Tündérpakk juttatja el az önkéntes lelkészek adományát a rászoruló családoknak.

A szcientológusok 4500 db tojással, és több mint egy tonna tartós élelmiszerrel támogattak rászorulókat csupán az elmúlt egy hét alatt: vidéken és a fővárosban, a Tündérpakk mellett a Vöröskeresztnek, egy katolikus plébánosnak és az Újpalotai Nagycsaládosok Egyesületének adományozva, kitartóan járva az országot, hogy a lehető legtöbb helyre eljusson a segítség Húsvétra.

Több száz rászoruló azért tudja méltó módon megünnepelni a Húsvétot, mert sokak összefogtak, hogy kisegítsék a bajba jutottakat. Jó lenne, ha ez a hajlandóság az összefogásra velünk maradna a vírus után is!

Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház