2021. április 3., szombat 13:28

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2021. április 3., szombat (OS) - A járványkezelésben megbukott és a hatalmához betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága: újabb hazugságkampányba kezd!

    Sem nem nemzeti, sem nem keresztény, sokkal inkább gyomorforgató, hogy az Orbán-kormány éppen Nagypénteken jelentette be, miszerint egy újabb hazug lejáratókampányt indít, ezúttal oltásellenességgel vádolva a valóságban egyébként oltáspárti ellenzéket. Igen, mindezt akkor, amikor a hibás kormányzati döntéseik és mulasztásaik miatt már naponta több száz honfitársunk esik áldozatul a járványnak, s ennek következtében a koronavírus következtében elhunytak összlétszáma átlépte a húszezer főt. A kormány húsvéti üzenete tehát arról szól, hogy Orbán saját magát is szembeköpve, hiszen szeptemberben még nagy mellénnyel azzal kampányolt, hogy személyesen vállalja a felelősséget a válságkezelésért, másokra mutogatva kapitulál. Ráadásul arra az ellenzékre akarja kenni a dilettáns válság- és a csődötmondott járványkezelést, amelynek a kormány rendkívüli felhatalmazása miatt szinte semmilyen beleszólása nem volt a kormányzati döntésekbe, de még a javaslatait is szó nélkül söpörték le az asztalról.

A néppárti Jobbik konzekvensen azt az álláspontot képviseli, hogy a koronavírus elleni oltásra jelentkező magyar embereket csak bizonyítottan biztonságos vakcinákkal olthassák be.
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.