2021. április 3., szombat 13:29

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 3., szombat (OS) - A járványkezelésben megbukott és a hatalmához betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága: újabb hazugságkampányba kezd!

    De lévén, hogy a magyarországi járványügyi védekezést nem az ellenzék, hanem a rendkívüli és teljes felhatalmazással bíró Orbán-kormány vezeti, ezért ennél jóval fontosabb kérdések például, hogy:

vajon hány magyar emberrel kevesebb halt volna meg eddig, ha az Orbán-kormány az Európai Unióból érkező Moderna-vakcinák közül nem csak a rendelkezésre álló mennyiség felét kötötte volna le?

hány magyar emberrel kevesebb halt és halna meg, ha az Orbán-kormány nem a járvány közepén üldözött volna el 5500 orvost és ápolót az egészségügyből?

vajon hány magyar emberrel kevesebb esett volna áldozatul a járványnak akkor, ha a kormányzati szereplők szájából nem hangzottak volna el olyan felelőtlen baromságok, hogy egészséges embernek nem kell maszk, meg hogy a fiatalabbak össze-vissza fertőzhetik egymást? És még folytathatnánk a sort.
    
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.