2021. április 3., szombat 13:29

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. április 3., szombat (OS) - A járványkezelésben megbukott és a hatalmához betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága: újabb hazugságkampányba kezd!

    Mindeközben Áder János bejelenti, hogy "erkölcstelen, embertelen a járványtól politikai hasznot remélni". Nos, ezzel most kivételesen nagyon egyetértünk Áder Jánossal, viszont jó lenne, ha leülne a hatalomimádatába egyre jobban beleőrülő pártársával és barátjával, Orbán Viktorral, és egyeztetne vele, mert a hazugságkampány bejelentéséből ítélve nekünk legalábbis úgy tűnik, hogy ő ezt most egészen máshogyan látja, és ismét bődületes hazugságokból remél politikai hasznot. Gondoljuk, hogy Áder János – értesülve Orbán hazugságkampányáról – egyetért a napokban egyik fideszes alapítótársuk Orbánra utaló mondataival, miszerint "katasztrófába sodorja az országot egy láthatóan már a saját hazugságaiba is belezavarodó, ön- és közveszélyes elme".

A fideszes hazugságkampány bejelentése csak megerősíti a nyilvánvalót, hogy a járványkezelésben megbukott, a hatalomhoz betegesen ragaszkodó Orbánnak semmi sem drága!


     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.