2021. április 5., hétfő 11:45

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2021. április 5., hétfő (OS) - Az ellenzéki pártvezetők videóban álltak ki a koronavírus elleni védőoltás fontossága mellett

Az ellenzéki pártszövetség álláspontja egyértelmű: az oltás az egyetlen módja annak, hogy legyőzzük a koronavírust, és visszakapjuk az életünket. Minden magyar, aki jelentkezik, kaphassa meg a védőoltást!

Orbán hiába próbálja újabb hazugságkampánnyal az ellenzékre kenni a felelősséget. A valóságban a teljes felhatalmazással rendelkező Orbán-kormány hibás döntései és felelőtlen mulasztásai miatt jutottunk oda, hogy mára már naponta több száz honfitársunk esik áldozatul a járványnak, és hogy a koronavírus következtében elhunytak összlétszáma átlépte a húszezer főt.

Arra kérünk mindenkit, éljen a védőoltás adta lehetőséggel. Mi is beoltatjuk magukat!

DK
Jobbik
LMP
Momentum
MSZP
Párbeszéd

Az ellenzéki pártszövetség videója a DK, a Jobbik, az LMP,a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd Facebook-oldalán tekinthető meg.
     Kiadó: Demokratikus Koalíció