2021. április 6., kedd 14:51

Az MSZP Országos Központ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. április 6., kedd (OS) - A Fidesz ellopta azt a pénzt, amivel segíteni lehetett volna a bajbajutottakon – a megélhetési válság érdemi kezelését, most!

    Emberek százezrei veszítették el a munkájukat, vállalkozások tízezrei kerültek a csőd szélére, miközben a Fidesz két kézzel szórja azóta is a milliárdokat az oligarchák megsegítésére, a vadászati világkiállításra, stadionépítésre, a Budapest-Belgrád vasútvonalra. Ráadásul a kormány több mint 5000 milliárd forint hitelt is felvett, amit majd a magyar embereknek kell visszafizetniük!

Véget kell vetni a fideszes lopásoknak és a pazarlásnak! A megélhetési válság érdemi kezelésre van szükség, ezért az MSZP szerint a munkájukat elvesztőknek, a fizetéscsökkenést elszenvedőknek azonnali segítséget kell nyújtani. A családoknak érdemi segítséget kell nyújtani, a válságnak fokozottan kitett nyugdíjasok tisztességes megélhetését pedig biztosítani kell!

MSZP

Bővebb információ: Szakács László országgyűlési képviselő
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.