2021. április 7., szerda 15:06

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség közleménye (3. rész)
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) -

A Magyar Nemzeti Médiaszövetség kötelességének tekinti, hogy kiálljon nemcsak Petry Zsolt, de elsősorban a szólásszabadság és a média jogai mellett - az önök rémisztően kirekesztő gyakorlatával szemben. Petry Zsolt azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy aki csak bírálni merészeli egyes nyugati országok önveszélyes bevándorláspolitikáját, azt rögtön rasszistának bélyegzik. A Hertha BSC pedig sietett bebizonyítani, hogy ebben bizony semmi túlzás nincsen. Őnök valóban ezt teszik, sőt nem elégszenek meg ennyivel.

Közleményükben Petry Zsoltot bocsánatkérésre kötelezik, holott tudják, hogy nem neki kellene bocsánatot kérni, hanem önöknek, akik most ellehetetlenítik az ő és családja életét, majd végtelen cinizmussal "minden jót" kívánnak neki. Abban a biztos tudatban, hogy az önök által rásütött bélyeg miatt soha senki sem meri majd alkalmazni a német futballban, amelyet húsz éven át alázattal szolgált.

Budapest, 2021. április 7.

Magyar Nemzeti Médiaszövetség

Kiadó: Magyar Nemzeti Médiaszövetség