2021. április 7., szerda 15:31

Volner János független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. április 7., szerda (OS) - Németországban a munkáltató szabja meg az alkalmazottak világnézetét?

    A Volner Párt írásban érdeklődik Vera Jourovánál:-e indul jogállamisági eljárás Németország ellen?

Németországban politikai véleménye miatt elbocsájtották a Hertha BSC csapatától Petry Zsoltot. Az indoklás mindössze annyi volt, hogy a Hertha BSC csapata elkötelezett a "sokszínűség és tolerancia értékei" mellett, és Petry sajtónak adott nyilatkozata nem állt szinkronban ezzel.
A Volner Párt most lehetőséget kínál az Európa Unió liberális politikusainak, hogy bizonyítsanak: nem alkalmaznak kettős mércét és akkor is kiállnak a szólásszabadság mellett, ha a konzervatív véleményt üldözik.
Éppen ezért a Volner Párt nyílt levélben kérdezi a liberális politikai aktuális vezéralakját, a magyar jogállamiságért és sajtószabadságért folyamatosan aggódó Vera Jourova asszonyt: készül-e jogállamisági eljárást kezdeményezni Németország ellen, ahol nyílt színen üldözik és lehetetlenítik el a szélsőliberális politikával egyet nem értő embereket?

Egyben megkérjük a baloldali összefogás szavazóit is gondoljanak bele abba, ha Magyarországon 2022-ben DK-Momentum kormány alakul, ugyanez vár ránk is. Biztos, hogy ez kell nekünk?
(A témával kapcsolatos sajtótájékoztató Volner János közösségi oldalán is megtalálható.)
Volner Párt


     Kiadó: Volner János független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.